Actualiteiten Bouwrecht

Datum Ma 7 nov 2022
Tijd 15:00 - 18:15u
PO/PE Punten 3
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. J.M. (Jan-Michiel) Hebly
Prijs € 210,- (Online) Excl. BTW
€ 240,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

In deze cursus komen de recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak op het gebied van het bouwrecht aan de orde. U krijgt volop ruimte voor uw vragen en voor het inbrengen van casuïstiek.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 240,- excl. BTW bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 210,- excl. BTW.

Programma

DatumTijd
7 november 202215:00 - 18:15 uur

Cursustijd is inclusief kwartier pauze.

Docenten

Prof. mr. J.M. (Jan-Michiel) Hebly

Prof. mr. J.M. (Jan-Michiel) Hebly

Jan-Michiel Hebly is sinds 1982 werkzaam als advocaat. Momenteel is hij advocaat bij Benthem Gratama advocaten. Daarnaast is hij hoogleraar bouw- en aanbestedingsrecht aan de Universiteit van Leiden (sinds 2003). Hij heeft diverse publicaties op het gebied van het Bouwrecht op zijn naam staan en is tevens lid van de redactieraad van het Tijdschrift voor Bouwrecht (TBR).

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

3
Hybride
Rated 5 out of 5

Actualiteiten Insolventierecht

Online

Aansprakelijkheid van Toezichthouders bij vennootschappen, verenigingen en stichtingen 

Hybride

Onrechtmatige daad in het ondernemingsrecht

Online

Wijzigen en beëindigen van overeenkomsten

© Copyright 2022 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling