Verdieping Girale betaling & Verrekening

Datum Di 31 okt 2023
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 369,- € 329,- (Online)
€ 399,- € 359,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 359,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 13 oktober 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 399,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 329,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 13 oktober 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 369,- (excl. btw)

Algemene informatie

In deze cursus staan twee voor de praktijk belangrijke onderwerpen centraal, die veelal als bijzonder lastig worden ervaren: Girale betaling en Verrekening. Wat de girale betaling betreft wordt ingegaan op diverse algemene kwesties, op de girale betaling door de schuldenaar in het zicht van en tijdens diens faillissement en de girale betaling aan de schuldenaar in het zicht van en tijdens diens faillissement. Wat verrekening betreft komen behalve diverse algemene kwesties in het bijzonder de verrekening door een schuldeiser in het zicht van en tijdens het faillissement van zijn schuldenaar aan bod. Tevens wordt aandacht besteed aan contractuele verrekeningsbedingen waarbij van de wettelijke regeling wordt afgeweken. Deze cursus is een verdiepingscursus en vooronderstelt een gedegen basiskennis. 

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

 

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 399,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

 

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 369,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
31 oktober 202313:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Bestuurders- en concernaansprakelijkheid

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Verbintenissenrecht; bespreking recente Hoge Raad arresten

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Goederen- en zekerhedenrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

De overnameovereenkomst

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling