Volmacht en (on)middellijke vertegenwoordiging

“verdiepend en praktijkgericht”

Datum Wo 22 nov 2023
Tijd 15:00 - 18:15u
PO/PE Punten 3
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. A.C. (Bert) van Schaick
Prijs € 285,- € 255,-

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 255,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 1 november 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 285,- (excl. btw)

Algemene informatie

De cursus geeft aan de hand van de (per saldo: overvloedige) rechtspraak inzicht in de alledaagse maar ingewikkelde driehoeksverhouding die door vertegenwoordigingshandelingen ontstaat. De praktijkjurist krijgt handvatten aangereikt om vertegenwoordigingsproblemen op een goede manier aan te pakken en valkuilen te omzeilen.

Prijs en locatie

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 285,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
22 november 202315:00 - 18:15 uur

Cursustijd is inclusief kwartier pauze.

Docenten

Prof. mr. A.C. (Bert) van Schaick

Prof. mr. A.C. (Bert) van Schaick

Bert van Schaick heeft een ruime praktijkervaring als (cassatie)advocaat. Momenteel is hij advocaat partner te Tilburg. Daarnaast is Bert raadsheer-plaatsvervanger in het gerechtshof Amsterdam en hoogleraar privaatrechtelijke rechtshandhaving en rechtsvergelijking aan de Universiteit van Tilburg. Hij is auteur van diverse juridische handboeken (waaronder de Asser-serie), redacteur van de serie Monografieën BW en de serie Burgerlijk Proces en Praktijk, en lid van de Asser Adviesraad.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

3
Fysiek + Online

De vaststellingsovereenkomst

Fysiek + Online

Actualiteiten Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)

Fysiek + Online

Huurrecht Update (woon- en bedrijfsruimte): recente ontwikkelingen

Fysiek + Online

Opstellen en beoordelen van contracten

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling