Certificering

Iuris legal is een gecertificeerd opleidingsinstituut en is onder andere door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geaccrediteerd op de gebieden juridisch en beroepsvaardigheden. In dat kader is iuris legal bevoegd om aan de daarvoor aangegeven opleidingen en/of cursussen opleidingspunten toe te kennen.

Wij zijn tevens door de NOvA erkend voor afstandsonderwijs. Dit houdt in dat ons online aanbod van cursussen en opleidingen – zowel “live” als “on demand” – voldoet aan de eisen die de NOvA heeft opgesteld voor afstandsonderwijs. Het aanbod van iuris legal is daarom zeer uitgebreid en gevarieerd.

Opleidingspunten

Na het volgen van onze cursussen heeft u de zekerheid dat u een certificaat van deelname inclusief opleidingspunten ontvangt, zowel voor onze klassikale als online cursussen. Hiervoor beschikken wij over een doorlopende erkenning van de NOvA. Dit betekent dat wij een kwaliteitstraject doorlopen hebben en daarom voldoen aan de nieuwste eisen en regelgeving in dit kader.

Naast PO-punten krijgen onze deelnemers voor een afgeronde cursus onder meer PE-punten waaronder KNB-punten, MfN-punten, vFAS-punten, KBvG-punten, HQ-punten en SOMN-punten. Na het volgen van een cursus of opleiding berichten wij de desbetreffende certificerende instelling over uw aanwezigheid en de door hen toe te kennen opleidingspunten.

Ook voor een in-house programma mogen wij opleidingspunten (PO- en PE-punten) toekennen.

Hieronder ziet u een lijst van enkele certificerende instellingen waarmee wij samenwerken.

Onze keurmerken

Iuris legal beschikt over alle certificeringen en keurmerken die relevant zijn voor onze opleidingen, cursussen en trainingen. De partijen waardoor wij erkend zijn, zijn gerenommeerde organisaties uit verschillende vakgebieden. Wij zijn trots dat wij het vertrouwen en de waardering hebben gekregen om het keurmerk van deze organisaties te mogen voeren.

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling