Locaties

Onze juridische cursussen en opleidingen zijn te volgen op verschillende locaties. Wij werken uitsluitend samen met ‘state of the art’ locaties die goed bereikbaar zijn.

Iedere locatie is voorzien van alle gemakken

Iuris legal vindt het belangrijk dat de locaties van alle gemakken zijn voorzien en dat zowel cursisten als docenten tijdens een cursus beschikken over luxe, moderne en professionele faciliteiten en apparatuur. Wij geloven namelijk dat dit de kwaliteit van een cursus kan verhogen. Vaak zijn dit vergaderruimtes van high-end hotels of meeting centra.

Andere manieren om een cursus te volgen

Lukt het niet om naar een fysieke locatie te komen? Geen probleem. Hierin bieden wij diverse oplossingen aan. Zo is het vaak tevens mogelijk om online deel te nemen aan een cursus via een livestream. Ook kunt u een cursus on-demand volgen. U studeert dan zolang u wenst op iedere gewenste locatie, tijdstip en dag.

Speciaal voor bedrijven en instellingen bieden wij daarnaast in-house programma’s aan. Dit zijn maatwerk programma’s die worden verzorgd op een door u uitgekozen locatie (fysiek of online) en tijdstip. Met onze in-house programma’s investeert u op een efficiënte wijze in de groei en ontwikkeling van uw medewerkers.

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling