On Demand

Als professionele opleidingsdienstverlener met veel praktijkervaring begrijpen wij dat juridische professionals veel werkdruk ondervinden. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze cursussen altijd toegankelijk zijn voor iedere juridische professional. Onze cursussen worden derhalve ook ‘On Demand’ aangeboden. 

Leren wanneer het u uitkomt
Ideaal als u zelf graag bepaalt waar, wanneer en hoe lang u achter elkaar studeert. Wellicht kunt u wekelijks niet meer dan enkele uren vrijmaken om te studeren of studeert u liever in de weekenden. Of u heeft voldoende tijd, maar u wilt juist sneller door de lesstof heen kunnen gaan. In alle gevallen biedt een on demand cursus een goede uitkomst. Het enige wat u nodig heeft is een werkende laptop, pc of tablet met internetverbinding. Leer wanneer het u uitkomt op elke gewenste dag, locatie en tijdstip. Met onze on demand cursussen heeft u de controle over uw studie in eigen handen. 

Een On Demand cursus naar keuze volgen
iuris legal heeft verschillende soorten on demand cursussen en opleidingen in het aanbod, op verschillende niveaus en in diverse rechtsgebieden. Van een basiscursus tot aan een verdiepingsprogramma of zelfs een cursus actualiteiten binnen een specifiek vakgebied. Samen met ons multidisciplinair en ervaren team van docenten en raadsleden, en opleidingsmanagers, stellen wij jaarlijks de inhoud van de cursussen samen. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardig cursusaanbod dat altijd actueel en praktijkgericht is. Volg op een efficiënte wijze een cursus die waardevol is voor uw loopbaan en behaal uw opleidingspunten.

Hieronder vindt u ons on demand aanbod. Ons cursusaanbod wordt continu bijgewerkt en actueel gehouden.  

We hebben
gevonden


Aansprakelijkheidsrecht

Masterclass Tactisch Procederen

Actualiteiten Arbeidsrecht & Arbeidsprocesrecht

De Mondelinge Behandeling

Huwelijksvermogensrecht

Roladministratie voor juridisch secretaresses en ondersteuners

Verjaring, verval en verlies van rechten

Actualiteiten Ondernemingsrecht

Actualiteiten Insolventierecht

Actualiteiten Kinder- en Partneralimentatie & Gezag en Omgang

Voorlopige voorzieningen in kort geding en hoofdzaak

Actualiteiten Arbeidsrecht

© Copyright 2022 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling