Over ons

Iuris Legal is een professionele en innovatieve opleidingsinstelling met meer dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlenings- en opleidingenindustrie. Wij verzorgen en faciliteren cursussen, opleidingen en trainingen voor de advocatuur, en voor overige juridische academici op verschillende niveaus. Iuris Legal is het juiste adres wanneer u uw kennis en vaardigheden wilt laten groeien en door ontwikkelen en direct wilt kunnen toepassen in de praktijk. 

Wie we zijn en wat we doen

Als organisator van kwalitatief hoogwaardige juridische opleidingen, cursussen en trainingen zetten wij nét dat stapje extra. Met ons uitgebreid, gevarieerd en zorgvuldig samengesteld aanbod verdeeld over verschillende rechtsgebieden willen wij alle advocaten en andere juridische professionals, waaronder (kandidaat)notarissen, de mogelijkheid bieden om zichzelf te ontwikkelen als deskundige binnen hun vakgebied. In elke fase van uw loopbaan is het essentieel dat u nieuwe kennis en vaardigheden opdoet, zodat u uw werkzaamheden met succes kunt blijven uitvoeren. 

Om een cursus zoveel mogelijk te laten aansluiten bij uw behoefte, werken wij nauw samen met onze ervaren Raadsleden en docenten die tevens werkzaam zijn binnen de advocatuur, overheid, rechterlijke macht en het bedrijfsleven. De kwaliteit van onze docenten staat bij ons voorop. Onze docenten zijn gerenommeerde experts die met zorg worden geselecteerd en uitblinken binnen hun rechtsgebied. 

Certificering 

Iuris Legal is een gecertificeerd opleidingsinstelling. Wij zijn onder andere erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) voor zowel klassikaal onderwijs als voor afstandsonderwijs (online en on-demand). 

Visie op leren

Wij geloven in opleidingen en cursussen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Daarom bieden wij praktijkgerichte cursussen aan die zo veel mogelijk aansluiten op de dagelijkse praktijk van de juridische professional. Bovendien geloven wij in de kracht van interactieve opleidingen en cursussen. Praktijkcasussen, break-out rooms, kennisclips en polls zijn derhalve eerder regel dan uitzondering. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat dit een sterk lerend effect heeft. Bovendien is deze vorm van onderwijzen levendiger en leuker en draagt bij aan de kwaliteit van een cursus. 

De combinatie van de interactieve opzet met een multidisciplinaire leermethode resulteert in een zeer effectieve leerstijl. Na het voltooien van de cursus kunt u de opgedane kennis direct toepassen in de dagelijkse praktijk. Onze gekwalificeerde docenten zijn betrokken, inspirerend en dagen u graag uit. 

Ervaren team van gepassioneerde medewerkers

Elke dag werken wij bij iuris legal met een team van enthousiaste collega’s om onze cursisten te voorzien van hoogwaardige juridische cursussen, opleidingen en trainingen. Klassikaal, online, on-demand of in-house; we hebben voor iedere situatie en voorkeur een passende leermethode in huis. Maak kennis met iuris legal en investeer in uzelf. Ons team is betrokken en altijd klaar om u van dienst te zijn. 

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling