In-house

Wilt u een cursus op maat die volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van uw organisatie en medewerkers? Iuris legal heeft veel ervaring met het verzorgen van in-house programma’s. Op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke opleidingsbehoeften en doelstellingen van uw organisatie en medewerkers. Wij stemmen de cursusinhoud volledig af op uw wensen en uw praktijk.

Waarom een in-house cursus volgen bij Iuris legal?

Als professioneel juridisch opleider hebben wij veel ervaring met het organiseren en verzorgen van tailor-made in-house programma’s in verschillende rechtsgebieden en onderwerpen. In goed overleg met u stellen wij de inhoud en het niveau van de cursus samen. Van een basiscursus tot aan een verdiepingsprogramma of van actualiteitencursussen tot een bedrijfscasus, u bent vrij om de cursus volledig toe te spitsen op uw bedrijfsspecifieke situatie. Zo is het programma altijd relevant en passend bij uw leerbehoefte en kunnen uw medewerkers de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in de dagelijkse praktijk.

Naast effectiviteit speelt efficiëntie ook een belangrijke rol bij onze in-house programma’s. Onze maatprogramma’s worden verzorgd op een door u uitgekozen locatie (fysiek dan wel online) en tijdstip. U bespaart hiermee op (declarabele) tijd en reiskosten. Middels een in-house programma bespaart u vaak ook op de algehele opleidingskosten. Wilt u de cursus achteraf nogmaals bekijken om de inhoud volledig tot u op te nemen? Op verzoek kunnen wij de cursus opnemen zodat uw medewerkers op een geschikt moment de opname van de cursus kunnen bekijken.

Onze In-house programma’s komen in aanmerking voor opleidingspunten waaronder PO-punten.

Referenties (in ontwikkeling):

Neem contact met ons op en investeer in uw medewerkers

Door als kantoor te investeren in de groei en ontwikkeling van uw medewerkers, investeert u ook gelijk in de groei van uw organisatie. Een investering die zich al snel terug zal verdienen en daarmee ook laat zien dat u om uw medewerkers geeft. Een blijk van waardering. Wij dragen hier graag aan bij als ervaren professioneel juridisch opleider. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling