Docenten

Maak kennis met ons grote team van ervaren en professionele docenten. Onze docenten trainen en inspireren u met hun kennis, ervaring, deskundigheid en didactische kwaliteiten en bieden u alle handvatten die u nodig heeft om uw rol als advocaat of ander juridisch professional succesvol te vervullen. Zo bent u goed voorbereid op huidige en toekomstige uitdagingen in uw vakgebied. Onze pool van docenten wordt continue aangevuld met nieuwe gerenommeerde docenten.

Hoe onze docenten bijdragen aan uw ontwikkeling

Onze docenten vormen de kern van onze cursussen en opleidingen. Het team van docenten bestaat uit gerenommeerde experts uit onder andere de praktijk, wetenschap, overheid en rechterlijke macht met jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Vaak zijn onze docenten actief in meerdere disciplines, bijvoorbeeld in de praktijk en tegelijkertijd in de rechterlijke macht of in de wetenschap. Door tijdens de cursussen hun eigen ervaringen en expertises te delen uit hun vakgebied, kan de theorie direct worden toepast in de praktijk.

Een multidisciplinaire methode

Iedere cursus wordt zo veel mogelijk verzorgd door verschillende docenten uit verschillende praktijken en disciplines zodat de onderwerpen vanuit meerdere invalshoeken behandeld en begrepen kunnen worden. Hierdoor krijgen onze cursisten een bredere blik op het cursusonderwerp en kunnen zij wat ze geleerd hebben optimaal toepassen in de dagelijkse praktijk. Dit is een bewezen methode die door ons de multidisciplinaire leermethode wordt genoemd.

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling