Actualiteiten Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht

“in een dag wordt u volledig bijgepraat in deze verdiepende cursus”

Datum Ma 25 nov 2024
Tijd 09:45 - 17:00u
PO/PE Punten 6
Locatie Aristo Meeting Center Amsterdam
Docenten Prof. mr. C.C. (Cees) van Dam, Prof. mr. N. (Mop) van Tiggele
Prijs € 475,- € 399,- (Online)
€ 525,- € 449,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 449,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 11 november 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 525,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 399,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 11 november 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 475,- (excl. btw)

Algemene informatie

In deze cursus komen de recente ontwikkelingen van het afgelopen jaar in wetgeving en rechtspraak op het gebied van aansprakelijkheid, verzekering en schadevergoeding aan de orde. 

Op ieder van deze gebieden zal specifiek aandacht worden besteed aan recente rechtspraak van het Europese Hof van Justitie en de Hoge Raad en aan dat wat op dat moment in de branche verder actueel is. De insteek van de cursus is de bespreking van specifieke rechtspraak, die in een breder kader wordt geplaatst: wat is de context en achtergrond van de recente ontwikkeling en kunnen verdere ontwikkelingen op dit terrein worden verwacht? Op deze manier zijn de onderwerpen beter te duiden en te volgen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het Aristo Meeting Center in Amsterdam Sloterdijk. Het Aristo Meeting Center ligt direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Aristo Meeting Center beschikt ook over een eigen parkeergarage met zeer gunstige parkeertarieven.

De cursus bedraagt € 525,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie. Uitgebreide lunch is inbegrepen, alsmede onbeperkt thee, koffie, frisdrank en lekkernijen.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 475,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
25 november 202409:45 - 17:00 uur

Docenten

Prof. mr. C.C. (Cees) van Dam

Prof. mr. C.C. (Cees) van Dam

Cees van Dam is hoogleraar aan de Universiteit Maastricht, de Rotterdam School of Management en King’s College London. In 2020 verscheen de derde druk van zijn handboek Aansprakelijkheidsrecht (Boom juridisch), dat het volledige buitencontractuele aansprakelijkheidsrecht en schadevergoedingsrecht omvat. Hij publiceert en adviseert regelmatig over vragen van aansprakelijkheid en schadevergoeding.

Prof. mr. N. (Mop) van Tiggele

Prof. mr. N. (Mop) van Tiggele

Mop van Tiggele is hoogleraar Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Verzekeringsinstituut) en aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is daarnaast raadsheer-plaatsvervanger in het Hof Arnhem-Leeuwarden, lid van het Tuchtcollege NIVRE en lid van de Commissie van Beroep van het Kifid. In al die hoedanigheden houdt zij zich bezig met het schadevergoedingsrecht, welk vakgebied zij ook beschrijft in het Asserdeel Verzekering.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

6
Online
Vroegboekkorting

Arbeidsrechtelijke aspecten van M&A

Fysiek + Online
Rated 5,0 out of 5
Vroegboekkorting

Actualiteiten Mededingingsrecht

Online
Vroegboekkorting

M&A en Privacy

Online
Vroegboekkorting

Ontslag van de statutair bestuurder

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling