Actualiteiten Beslag- en Executierecht

Datum Di 19 apr 2022
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo
Prijs € 299,- (Online) Excl. BTW
€ 329,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

Cursusbeschrijving

In deze cursus komen de recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak op het gebied van het beslag- en executierecht aan de orde.

Tijdens de cursus bestaat voldoende gelegenheid om problemen die u op het terrein van het beslag- en executierecht in de dagelijkse praktijk ondervindt en/of vragen die bij u dienaangaande leven aan de docent voor te leggen. Tevens bestaat de mogelijkheid om vragen op voorhand per e-mail te richten aan info@iurislegal.nl. Behandeling hiervan vindt gedurende de cursus (op anonieme basis) plaats, zo daarvoor tijd en gelegenheid bestaat.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 329,- excl. BTW bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 299,- excl. BTW.

Programma

DatumTijd
19 april 202213:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo

Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo

Toon van Mierlo (1957) heeft een ruime praktijkervaring als (procesrecht-)advocaat. Momenteel is hij advocaat partner te Rotterdam (procespraktijk). Hij geldt als een van de meest vooraanstaande procesadvocaten in Nederland.Verder is hij hoogleraar Burgerlijk Procesrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de Erasmus School of Law. Hij is auteur van diverse juridische handboeken (Asser 3-VI / zekerheidsrechten, Asser 3-IV / algemeen goederenrecht) en vaste annotator in de Nederlandse Jurisprudentie. Ook is hij voorzitter deelredacties Tekst & Commentaar Burgerlijke Rechtsvordering.

Per 1 januari 2021 is Toon benoemd tot lid van de Adviescommissie voor Burgerlijk Procesrecht (Min. van Justitie en Veiligheid).

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Vereenvoudiging en modernisering bewijsrecht: inwerkingtreding 1 januari 2025

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Verdiepingscursus Tactisch Procederen

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Goederen- en zekerhedenrecht

Fysiek + Online
Rated 5,0 out of 5
Vroegboekkorting

Actualiteiten Mededingingsrecht

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling