Actualiteiten Financiering, Zekerheden & Insolventie

“hoog aangeschreven cursus”

Datum Di 21 nov 2023
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 445,- € 399,- (Online)
€ 469,- € 425,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 425,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 1 november 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 469,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 399,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 1 november 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 445,- (excl. btw)

Algemene informatie

Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de actuele jurisprudentie op het terrein van Financiering, Zekerheden en Insolventie. Tot de onderwerpen die aan de orde komen, behoren diverse kwesties betreffende pand en hypotheek, eigendomsvoorbehoud en retentierecht. Ook wordt aandacht besteed aan veel voorkomende vragen inzake girale betaling en verrekening rondom de faillissementsdatum. Daarnaast komen diverse boedelvraagstukken aan de orde. De nadruk ligt op de voornaamste jurisprudentie van het afgelopen jaar en de relevantie van die jurisprudentie voor de praktijk.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

 

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 469,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie. Uitgebreide lunch en hapjes gedurende de dag zijn inbegrepen.

Online deelname

 

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 445,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
21 november 202313:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Perikelen in het Familiebedrijf; het managen van emoties langs ondernemingsrechtelijke-, huwelijksvermogensrechtelijke-, en erfrechtelijke weg

Fysiek + Online

Actualiteiten Goederen- en zekerhedenrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Jaarrekening-analyse voor juristen (vervolg-cursus)

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling