Actualiteiten Insolventierecht

Datum Di 1 nov 2022
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. dr. F.M.J. (Frank) Verstijlen
Prijs € 349,- (Online) Excl. BTW
€ 379,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

In deze cursus behandelt Prof. Verstijlen de actuele ontwikkelingen in de wetgeving en de jurisprudentie op het terrein van het insolventierecht. U heeft tijdens de cursus voldoende ruimte om uw vragen te stellen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
1 november 202213:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. dr. F.M.J. (Frank) Verstijlen

Prof. mr. dr. F.M.J. (Frank) Verstijlen

Frank Verstijlen (1967) studeerde Nederlands recht en fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg, alwaar hij in 1998 is gepromoveerd op een rechtsvergelijkend proefschrift over de taak, bevoegdheden en aansprakelijkheid van de faillissementscurator. Daar is hij tot 2001 werkzaam geweest als universitair (hoofd)docent. Daarnaast was hij van 1997 tot 2015 als advocaat werkzaam in Rotterdam en Amsterdam. Sinds 2001 is hij hoogleraar privaatrecht in het bijzonder het goederenrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voorts is hij redactielid – tot 2017: redactievoorzitter – van het Tijdschrift voor Insolventierecht, redacteur van de losbladige Faillissementswet en Tekst & Commentaar Insolventierecht, annotator van de Nederlandse Jurisprudentie. Hij werd in 2011 door zijn ‘peers’ verkozen tot ‘Lantaarn van het insolventierecht’ en was lid van de Commissie Insolventierecht die adviseerde over een herziening van de Faillissementswet. Tot 2020 trad hij op als raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Dividendbeleid bij BV en NV

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Wanprestatie (tekortschieten, verzuim en schadevergoeding)

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Verdiepingscursus Tactisch Procederen

Online
Vroegboekkorting

Arbeidsrechtelijke aspecten van M&A

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling