Actualiteiten Ondernemingsrecht

“Prof. Schwarz inspireert u gedurende de gehele cursus”

Datum Ma 4 mrt 2024
Tijd 13:15 - 17:45u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz
Prijs € 349,- (Online) Excl. BTW
€ 379,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

In deze cursus worden de recente ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving op het brede terrein van het ondernemingsrecht behandeld. Ook zullen enkele themata verdiept worden behandeld waarbij de nieuwe ontwikkelingen worden afgezet tegen de oude praktijk. Na deze cursus bent u weer geheel ‘bij’ als ondernemingsrecht jurist/notaris.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
4 maart 202413:15 - 17:45 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz

Prof. Schwarz is hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus School of Law te Rotterdam en daarnaast als hoogleraar verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Hij is mede-oprichter en wetenschappelijk directeur van het Maastrichts Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies (ICGI). Voorts is hij als redacteur verbonden aan verschillende wetenschappelijke tijdschriften en boekenreeksen. Prof. Schwarz publiceert over diverse onderwerpen, met name op het gebied van het rechtspersonen- en ondernemingsrecht. Hij is actief als adviseur, arbiter en toezichthouder en is partner bij Baker Tilly Berk.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Dividendbeleid bij BV en NV

Online
Vroegboekkorting

Insolventie en Huur

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Waardebepaling onderneming in het familierecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Bestuurders- en concernaansprakelijkheid

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling