Actualiteiten Verbintenissenrecht; bespreking recente Hoge Raad arresten

Datum Wo 13 dec 2023
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem
Prijs € 349,- (Online) Excl. BTW
€ 379,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

De docent – die tevens Kroniekschrijver is voor het NJB van de kronieken stand van het recht –  zal tijdens deze cursus recente Hoge Raad arresten bespreken en deze plaatsen in een al dan niet bestendige lijn van de rechtspraak van de afgelopen jaren. De thema’s hangen af van “wat de pot schaft”. Het is immers niet in te schatten over welke thema’s de Hoge Raad arresten wijst. Wel kan worden gezegd dat er wederom veel roering op Hoge Raad niveau is rond het thema algemene voorwaarden, maar ook over verjaring (al dan niet in het goederenrecht) en over aansprakelijkheidsrecht, is het nodige te melden. 

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
13 december 202313:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. Van Wechem is als adviseur contractenrecht eerst verbonden aan de VU en later aan advocatenkantoor Baker & McKenzie in Amsterdam. Tegenwoordig is hij hoogleraar Corporate Legal Counseling aan de Open Universiteit, Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch en zelfstandig adviseur. Ook verzorgt hij in het NJB de kronieken voor het vermogensrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Online
Vroegboekkorting

Arbeidsrechtelijke aspecten van M&A

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Financiering, Zekerheden en Insolventie

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

De Koopovereenkomst

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling