Actualiteiten Zakelijke Rechten

“verdiepend en praktijkgericht”

Datum Vr 17 nov 2023
Tijd 14:30 - 18:00u
PO/PE Punten 3
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent mr. dr. V. (Valérie) Tweehuysen
Prijs € 245,- € 220,- (Online)
€ 280,- € 255,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 255,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 2 november 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 280,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 220,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 2 november 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 245,- (excl. btw)

Algemene informatie

De actualiteitencursus zakelijke rechten is bedoeld voor advocaten en (kandidaat-)notarissen werkzaam in de vastgoedpraktijk. In de cursus komen recente ontwikkelingen uit het goederenrecht die relevant zijn voor de vastgoedpraktijk aan bod. U kunt daarbij denken aan onderwerpen als natrekking, netten, erfdienstbaarheden, erfpacht en opstal, maar ook aan aanverwante onderwerpen als executie of een mogelijk nietige titel vanwege ‘Didam’. Behandeld wordt rechtspraak van de Hoge Raad, maar ook actuele ontwikkelingen uit de literatuur of lagere rechtspraak; steeds aan de hand van voor de praktijk relevante casus. Na deze cursus bent u weer op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in uw vakgebied, kunt u daarover beargumenteerd een standpunt innemen en gebruikt u de nieuw opgedane kennis in uw praktijk.  

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 280,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 245,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
17 november 202314:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief circa half uur pauze.

Docenten

mr. dr. V. (Valérie) Tweehuysen

mr. dr. V. (Valérie) Tweehuysen

Valérie Tweehuysen is universitair hoofddocent Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit en publiceert en doceert regelmatig op het gebied van het goederenrecht. Zij is onder meer redacteur van het Nederlands Tijdschrift voor Burgerlijk Recht (NTBR) en redacteur Sdu commentaar Vermogensrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

3
Online
Vroegboekkorting

Schadeberekening 2023

Online

Juridische aspecten van de nieuwe Omgevingswet

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Aandachtspunten Internationaal Contracteren

Fysiek + Online

Actualiteiten Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling