Compliance en Audit

Datum Vr 30 aug 2024
Tijd 12:00 - 14:00u
PO/PE Punten 2
Locatie Online
Docent Prof. mr. dr. B. (Birgit) Snijder-Kuipers
Prijs € 180,- € 159,-

Online deelname: de cursus bedraagt € 159,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 16 augustus 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 180,- (excl. btw)

Algemene informatie

Voor de juiste naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) is de invulling van de compliance en audit functie van belang, ook als u niet wettelijk verplicht bent een compliance officer en auditor aan te stellen. In deze cursus staat de invulling van compliance en audit binnen uw kantoor centraal. Hoe vaak moet u uw eigen Wwft kantoorbeleid herzien? Hoe waarborgt u dat uw medewerkers over specifieke kennis beschikken? Hoe waarborgt u de naleving van de Wwft en uw kantoorbeleid in uw organisatie? Wie is verantwoordelijk voor cliëntidentificatie en herkennen van ongebruikelijke transacties? Al deze en andere vragen komen aan de orde in deze cursus. Er is voldoende ruimte om uw specifieke vragen te stellen.

Door het volgen van deze cursus voldoet u aan uw opleidingsverplichting op het terrein van de Wwft!

Programma

DatumTijd
30 augustus 202412:00 - 14:00 uur

Docenten

Prof. mr. dr. B. (Birgit) Snijder-Kuipers

Prof. mr. dr. B. (Birgit) Snijder-Kuipers

Birgit Snijder-Kuipers is kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek. Daarnaast is zij o.a. Hoogleraar Corporate Compliance & Anti-Money Laundering aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij publiceert regelmatig over de WWFT.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

2
Online
Vroegboekkorting

Wwft kantoorbeleid

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

De Koopovereenkomst

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Financiering, Zekerheden en Insolventie

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Effectief communiceren bij conflicten

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling