Masterclass Opvolging Familiebedrijf

Datum Vr 22 mrt 2024
Tijd 13:00 - 17:30u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam)
Docent Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz
Prijs € 349,- (Online) Excl. BTW
€ 379,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op de problematiek van de opvolging in het familiebedrijf. Daarbij wordt onder meer aandacht besteed aan het familiestatuut en aan de emotionele aspecten die veelal zijn verbonden aan dat traject. Vervolgens wordt uitgebreid ingegaan op de voor handen zijnde juridische instrumenten, zoals de certificering van aandelen, het gebruik van soorten en aanduidingen aandelen en, onder andere, de mogelijkheden die de flexibele BV biedt voor de vormgeving van het opvolgingstraject.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
22 maart 202413:00 - 17:30 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz

Prof. Schwarz is hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus School of Law te Rotterdam en daarnaast als hoogleraar verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Hij is mede-oprichter en wetenschappelijk directeur van het Maastrichts Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies (ICGI). Voorts is hij als redacteur verbonden aan verschillende wetenschappelijke tijdschriften en boekenreeksen. Prof. Schwarz publiceert over diverse onderwerpen, met name op het gebied van het rechtspersonen- en ondernemingsrecht. Hij is actief als adviseur, arbiter en toezichthouder en is partner bij Baker Tilly Berk.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Fysiek
Vroegboekkorting

Huiselijk geweld in het Familierecht

Online
Vroegboekkorting

Insolventie en Huur

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Dividendbeleid bij BV en NV

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Basiscursus IPR Familierecht

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling