Overtuigend argumenteren

Datum Wo 13 mrt 2024
Tijd 09:30 - 16:45u
PO/PE Punten 6
Locatie Aristo Meeting Center Amsterdam
Docent drs. M.C. (Mascha) Furth
Prijs € 485,-

Algemene informatie

Betreed het domein van meesterlijk argumenteren met onze training ‘Overtuigend Argumenteren’ voor juristen. Ontwikkel de vaardigheden die cruciaal zijn voor het overtuigen van een rechter of een wederpartij.

Deze training biedt een diepgaand inzicht in de kunst van het argumenteren binnen een  juridische context. Leer hoe je je argumentatie effectief presenteert, en ontdek welke technieken je overtuigingskracht kunnen vergroten. Deze training biedt inzichten vanuit  de logica en de retorica en reikt  praktische tools en strategieën aan om je overtuigingskracht naar een hoger niveau te tillen.

De cursus combineert theoretische kennis met praktische oefeningen aan de hand van juridische cases, waardoor je de gelegenheid krijgt om je vaardigheden direct in een juridische arena toe te passen. Stap voor stap ontwikkel je de vaardigheid om je standpunten helder en overtuigend over te brengen, en adequaat te reageren op tegenargumenten.

Schrijf je in voor deze training en breng je inzicht en vaardigheid in het overtuigend argumenteren op een hoger plan!

Max. aantal deelnemers: 15

Prijs en locatie

De cursus zal verzorgd worden in het Aristo Meeting Center in Amsterdam Sloterdijk. Het Aristo Meeting Center ligt direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Aristo Meeting Center beschikt ook over een eigen parkeergarage met een maximumtarief van € 12,50 bij parkeren tot 10 uur. De cursus bedraagt € 485,- excl. btw. Uitgebreide lunch is inbegrepen, alsmede onbeperkt thee, koffie en frisdrank.

Programma

DatumTijd
13 maart 202409:30 - 16:45 uur

Docenten

drs. M.C. (Mascha) Furth

drs. M.C. (Mascha) Furth

Mascha Furth heeft Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd, met de specialisatie taalbeheersing, argumentatietheorie en retorica. Mascha is een ervaren trainer communicatie & argumentatie en doceert voornamelijk aan juridische doelgroepen waaronder de Nederlandse Orde van Advocaten, diverse advocatenkantoren, de rechterlijke macht, Ministeries en de Belastingdienst.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

6
Online
Vroegboekkorting

Compliance en Audit

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Effectief communiceren bij conflicten

Online
Vroegboekkorting

Wwft kantoorbeleid

Online
Vroegboekkorting

Nieuwe Europese anti-witwaswetgeving

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling