Remedies bij wanprestatie

Datum Wo 8 nov 2023
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem
Prijs € 349,- € 299,- (Online)
€ 379,- € 329,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 329,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 23 oktober 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 379,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 299,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 23 oktober 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 349,- (excl. btw)

Algemene informatie

Het thema tekortschieten verzuim en wanprestatie centreert zich in het BW rond een aantal wetsartikelen. Wat opvalt is dat in het kader van die wetsartikelen een zeer groot aantal Hoge Raad arresten is gewezen om deze artikelen te verduidelijken en in context te plaatsen.

Tijdens deze cursus wordt het wettelijke systeem vanuit een praktische invalshoek belicht en verduidelijkt. Na afloop kan de cursist deze systematiek op ieder willekeurig contract toepassen.

Programma

DatumTijd
8 november 202313:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. Van Wechem is als adviseur contractenrecht eerst verbonden aan de VU en later aan advocatenkantoor Baker & McKenzie in Amsterdam. Tegenwoordig is hij hoogleraar Corporate Legal Counseling aan de Open Universiteit, Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch en zelfstandig adviseur. Ook verzorgt hij in het NJB de kronieken voor het vermogensrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Online

Het overwinnen van onzeker causaal verband

Fysiek + Online

Hoger Beroep: inhoud van processtukken

Fysiek + Online

Actualiteiten Beslag- en Executierecht

Fysiek + Online

Actualiteiten Aanbestedingsrecht

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling