Test cursus Mitchell cursus info

Datum Di 1 nov 2022
Tijd 09:00 - 17:00u
Locatie Leiden
Docenten Mr. B. (Bas) Martens, Mr. C.C. (Callista) Meijer, Mr. drs. B.M.M. (Berend) Reuder
Prijs € 249,- (Online) Excl. BTW
€ 299,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

Programma

DatumTijd
1 november 202209:00 - 17:00 uur

Tekst onder prog

Docenten

Mr. B. (Bas) Martens

Mr. B. (Bas) Martens

Bas Martens is strafrechtadvocaat bij Delissen Martens advocaten in Den Haag en oud-deken van de Haagse Orde van Advocaten. Hij is docent op het gebied van de anti-witwasregelgeving en het gedragsrecht voor advocaten. Bas adviseert en begeleidt advocaten op het gebied van hun kantoororganisatie en bij tuchtrechtelijke, bestuursrechtelijke en strafrechtelijke problemen. Hij geeft leiding aan de secties Strafrecht en Militair recht van Delissen Martens Advocaten Belastingadviseurs Mediation in Den Haag. In de samenwerking met Suzanne Hendrickx adviseert hij advocatenkantoren bij het opzetten van hun risicomanagement, compliance-en audit structuur.

Mr. C.C. (Callista) Meijer

Mr. C.C. (Callista) Meijer

Na het voltooien van de studie rechtsgeleerdheid in 1985 werd mr. Meijer benoemd tot rechterlijk ambtenaar in opleiding. In dat kader was zij gedurende periodes van steeds twee jaar werkzaam als griffier en als officier en justitie. In haar buitenstage was zij werkzaam als bedrijfsjurist bij KLM. Na voltooiing van de raio-opleiding is zij werkzaam gebleven bij KLM, waar zij in 1995 tot Dept. General Counsel werd benoemd. Sedert 1997 was zij daarnaast rechter-plv in Den Haag. In 2000 koos mr. Meijer ervoor haar loopbaan voort te zetten in de internationale advocatuur. Tot 2010 was zij werkzaam als advocaat mededingingsrecht, laatstelijk bij Allen & Overy LLP. Sedert 2010 is mr. Meijer raadsheer bij het gerechtshof te Amsterdam (handelssector). Per medio 2019 is zij als senior raadsheer verbonden aan de Ondernemingskamer.

Mr. drs. B.M.M. (Berend) Reuder

Mr. drs. B.M.M. (Berend) Reuder

Berend Reuder is partner in de praktijkgroep Mededinging & Gereguleerde Markten van Stek Advocaten in Amsterdam. Berend is gespecialiseerd in Nederlands, Europees en CuraƧaos mededingingsrecht, alsmede consumentenbeschermingsrecht en wet- en regelgeving betreffende Foreign Direct Investment (FDI) screening. Zijn mededingingsrechtelijke expertise omvat fusietoezicht, het kartelverbod, het verbod op misbruik van machtspositie en staatssteun. Zijn expertise op het gebied van fusietoezicht omvat zowel meldingsprocedures als boeteprocedures wegens niet (tijdig) melden van een transactie (gun jumping). Ten aanzien van de kartel- en misbruikverboden behelst zijn expertise onder meer compliance vraagstukken, onaangekondigde inspecties, clementie en boeteprocedures. Hij vertegenwoordigt cliƫnten voor zowel de civielrechtelijke als de bestuursrechtelijke instanties. Berend studeerde zowel Economie (2004) als Rechten (2006) en werkte voor zijn overstap naar Stek als advocaat op de unit EU & Competition van Houthoff. Hij publiceert regelmatig in kranten en tijdschriften en is redacteur van de mededingingsrechtelijke handboeken European Competition Law (Edward Elgar) en Nederlands Mededingingsrecht (Kluwer).

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Fysiek + Online
Rated 5,0 out of 5
Vroegboekkorting

Actualiteiten Mededingingsrecht

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling