Timemanagement voor juristen:
meer doen in minder tijd!

“werken zonder stress”

Datum Vr 15 nov 2024
Tijd 09:30 - 16:45u
PO/PE Punten 6
Locatie Aristo Meeting Centre Amsterdam (Sloterdijk)
Docent Drs. J.G. (Janneke) Valbracht
Prijs € 485,- € 445,-

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 445,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 25 oktober 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 485,- (excl. btw)

Algemene informatie

De dagelijkse praktijk van een jurist is druk; je hebt o.a. te maken met een stortvloed aan informatie, afspraken, interrupties, e-mails en calls. Naast verwachte zaken zijn er ook vaak onverwachte situaties die tijd opeisen. Velen ervaren tijdgebrek als chronisch en onvermijdelijk aan hun juridische praktijk. Hoe voorkom je dat je overspoeld wordt door werk en ook in de avonduren en weekenden gaat werken?

In deze cursus leer je jezelf te managen in de beschikbare tijd. Je maakt kennis met de meest actuele inzichten op het terrein van het timemanagement en ontdekt de essenties van timemanagement: doen wat je besloten hebt te doen, jezelf organiseren en je omgeving beïnvloeden.

Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn:

–   hoe ga ik effectief om met de dagelijkse stroom van e-mails en papierwerk?

–   hoe plan ik doelgericht en stel ik prioriteiten?

–   hoe krijg ik overzicht en structuur in mijn werk?

–   hoe zeg ik ‘nee’?

–   hoe manage ik verwachtingen van anderen?

–   hoe gebruik ik mijn energie optimaal?

–   hoe voorkom ik uitstelgedrag?

De cursus heeft een interactief karakter. Tijdens de cursus werk je met inzichten uit het timemanagement die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk.

De cursus is bedoeld voor advocaten en advocaat-stagiaires, (kandidaat-)notarissen, fiscalisten, gerechtsdeurwaarders, juridisch medewerkers en adviseurs, bedrijfsjuristen en overige juristen waaronder juristen bij een gemeente en de rechterlijke macht.

Max. aantal deelnemers: 15

Prijs en locatie

De cursus zal verzorgd worden in het Aristo Meeting Center in Amsterdam Sloterdijk. Het Aristo Meeting Center ligt direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Aristo Meeting Center beschikt ook over een eigen parkeergarage met zeer gunstige tarieven. De cursus bedraagt € 485,- excl. btw. Uitgebreide lunch is inbegrepen, alsmede onbeperkt thee, koffie en frisdrank.

Programma

DatumTijd
15 november 202409:30 - 16:45 uur

Docenten

Drs. J.G. (Janneke) Valbracht

Drs. J.G. (Janneke) Valbracht

Janneke Valbracht is ervaren communicatietrainer. Zij verzorgt trainingen op het gebied van argumentatie, communicatie en timemanagement bij advocatenkantoren en rechtbanken (in company) en bij het Studiecentrum Rechtspleging en andere juridische beroepsopleidingen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

6
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Effectief communiceren bij conflicten

Online
Vroegboekkorting

Intervisie voor advocaten

Online
Vroegboekkorting

Luchtvaartclaims: passagiers en bagage

Online
Vroegboekkorting

Wwft en de UBO-registers

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling