Timemanagement voor juristen:
meer doen in minder tijd!

“werken zonder stress”

Datum Ma 19 jun 2023
Tijd 09:30 - 16:45u
PO/PE Punten 6
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Drs. J.G. (Janneke) Valbracht
Prijs € 474,- (Online) Excl. BTW
€ 499,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

De dagelijkse praktijk van een jurist is druk; je hebt o.a. te maken met een stortvloed aan informatie, afspraken, interrupties, e-mails en calls. Naast verwachte zaken zijn er ook vaak onverwachte situaties die tijd opeisen. Velen ervaren tijdgebrek als chronisch en onvermijdelijk aan hun juridische praktijk. Hoe voorkom je dat je overspoeld wordt door werk en ook in de avonduren en weekenden gaat werken?

In deze cursus leer je jezelf te managen in de beschikbare tijd. Je maakt kennis met de meest actuele inzichten op het terrein van het timemanagement en ontdekt de essenties van timemanagement: doen wat je besloten hebt te doen, jezelf organiseren en je omgeving beïnvloeden.

Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn:

–   hoe ga ik effectief om met de dagelijkse stroom van e-mails en papierwerk?

–   hoe plan ik doelgericht en stel ik prioriteiten?

–   hoe krijg ik overzicht en structuur in mijn werk?

–   hoe zeg ik ‘nee’?

–   hoe manage ik verwachtingen van anderen?

–   hoe gebruik ik mijn energie optimaal?

–   hoe voorkom ik uitstelgedrag?

De cursus heeft een interactief karakter. Tijdens de cursus werk je met inzichten uit het timemanagement die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk.

De cursus is bedoeld voor advocaten en advocaat-stagiaires, (kandidaat-)notarissen, fiscalisten, gerechtsdeurwaarders, juridisch medewerkers en adviseurs, bedrijfsjuristen en overige juristen waaronder juristen bij een gemeente en de rechterlijke macht.

Max. aantal deelnemers: 15

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 499,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie. Uitgebreide lunch en hapjes gedurende de dag zijn inbegrepen.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 474,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
19 juni 202309:30 - 16:45 uur

Docenten

Drs. J.G. (Janneke) Valbracht

Drs. J.G. (Janneke) Valbracht

Janneke Valbracht is ervaren communicatietrainer. Zij verzorgt trainingen op het gebied van argumentatie, communicatie en timemanagement bij advocatenkantoren en rechtbanken (in company) en bij het Studiecentrum Rechtspleging en andere juridische beroepsopleidingen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

6
Online
Vroegboekkorting

Wwft en de UBO-registers

Online
Vroegboekkorting

WWFT, AVG en de UBO-registers: toepassing in de praktijk

Online
Vroegboekkorting

Wwft kantoorbeleid

Fysiek
Vroegboekkorting

Meesterlijk Schrijven

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling