Verdiepingscursus financieringspraktijk

“Exclusief bij Iuris Legal”

Datum Di 14 mei 2024
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre Amsterdam
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 369,- € 329,- (Online)
€ 399,- € 359,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 359,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 26 april 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 399,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 329,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 26 april 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 369,- (excl. btw)

Algemene informatie

Deze verdiepingscursus is bedoeld voor juristen met tenminste 3-5 jaar ervaring in de financieringspraktijk. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan diverse centrale vraagstukken die voor de financieringspraktijk van belang zijn en die in de praktijk en in de vakliteratuur aanleiding geven of hebben gegeven tot discussies. Diverse typen financieringstransacties, veel voorkomende bedingen in financieringsdocumentatie en zekerheidsrechten worden tijdens de cursus besproken.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 399,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 369,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
14 mei 202413:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Online
Vroegboekkorting

Wwft en de UBO-registers

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Ondernemingsrecht en Corporate Litigation bij de Ondernemingskamer

Online
Vroegboekkorting

De rol van de door de Ondernemingskamer benoemde bestuurder

Online
Vroegboekkorting

Wangedrag & ontslag op staande voet

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling