Actualiteiten Beslag- en Executierecht

PO/PE Punten 4
Docent Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo
Prijs € 259,-

Algemene informatie

Opname 19 april 2022

In deze cursus komen de recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak op het gebied van het beslag- en executierecht aan de orde.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo

Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo

Toon van Mierlo (1957) heeft een ruime praktijkervaring als (procesrecht-)advocaat. Momenteel is hij advocaat partner te Rotterdam (procespraktijk). Hij geldt als een van de meest vooraanstaande procesadvocaten in Nederland.Verder is hij hoogleraar Burgerlijk Procesrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de Erasmus School of Law. Hij is auteur van diverse juridische handboeken (Asser 3-VI / zekerheidsrechten, Asser 3-IV / algemeen goederenrecht) en vaste annotator in de Nederlandse Jurisprudentie. Ook is hij voorzitter deelredacties Tekst & Commentaar Burgerlijke Rechtsvordering.

Per 1 januari 2021 is Toon benoemd tot lid van de Adviescommissie voor Burgerlijk Procesrecht (Min. van Justitie en Veiligheid).

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Hybride
Vroegboekkorting

Actualiteiten Jeugd(straf)recht en Jeugdbeschermingsrecht

Hybride
Vroegboekkorting

Ontwikkelingen in het Ondernemingsrecht

Hybride
Vroegboekkorting

Ontwikkelingen in het Arbeidsrecht

Hybride
Vroegboekkorting

Huurrecht Update (woon- en bedrijfsruimte): recente ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van onze cursussen en het laatste nieuws?

© Copyright 2022 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling