Actualiteiten financiering, zekerheden & insolventie

“hoogaangeschreven cursus”

PO/PE Punten 4
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 329,-

Algemene informatie

Opname 5 oktober 2022

Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de actuele jurisprudentie op het terrein van Financiering, Zekerheden en Insolventie. Tot de onderwerpen die aan de orde komen, behoren diverse kwesties betreffende pand en hypotheek, eigendomsvoorbehoud en retentierecht. Ook wordt aandacht besteed aan veel voorkomende vragen inzake girale betaling en verrekening rondom de faillissementsdatum. Daarnaast komen diverse boedelvraagstukken aan de orde. De nadruk ligt op de voornaamste jurisprudentie van het afgelopen jaar en de relevantie van die jurisprudentie voor de praktijk.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4

Procederen in eerste aanleg: aanvang van de procedure

Mr. S.M.A.M. (Steven) Venhuizen

Arbeidsrechtelijke aspecten van MA

mr. D. (Daniël) van Gerven

Actualiteiten Asiel- en Vreemdelingenrecht

Mr. M. (Marq) Wijngaarden, Mr. E. (Eva) Bezem

Certificering van aandelen en de flexibele BV

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling