Actualiteiten Zakelijke Rechten

PO/PE Punten 3
Docent mr. dr. V. (Valérie) Tweehuysen
Prijs € 195,-

Algemene informatie

Opname 17 november 2023

De actualiteitencursus zakelijke rechten is bedoeld voor advocaten en (kandidaat-)notarissen werkzaam in de vastgoedpraktijk. In de cursus komen recente ontwikkelingen uit het goederenrecht die relevant zijn voor de vastgoedpraktijk aan bod. U kunt daarbij denken aan onderwerpen als natrekking, netten, erfdienstbaarheden, erfpacht en opstal, maar ook aan aanverwante onderwerpen als executie of een mogelijk nietige titel vanwege ‘Didam’. Behandeld wordt rechtspraak van de Hoge Raad, maar ook actuele ontwikkelingen uit de literatuur of lagere rechtspraak; steeds aan de hand van voor de praktijk relevante casus. Na deze cursus bent u weer op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in uw vakgebied, kunt u daarover beargumenteerd een standpunt innemen en gebruikt u de nieuw opgedane kennis in uw praktijk.  

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

mr. dr. V. (Valérie) Tweehuysen

mr. dr. V. (Valérie) Tweehuysen

Valérie Tweehuysen is universitair hoofddocent Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit en publiceert en doceert regelmatig op het gebied van het goederenrecht. Zij is onder meer redacteur van het Nederlands Tijdschrift voor Burgerlijk Recht (NTBR) en redacteur Sdu commentaar Vermogensrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

3

M&A documentatie in vogelvlucht

mr. M. (Michiel) Martin

Turboliquidaties anno 2024

mr. S. (Samantha) Renssen

Insolventie en Huur

mr. B.J. (Bruno) Tideman

Actualiteiten Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)

mr. dr. G. (Govert) Kerpestein, Prof. mr. A.W. (Ton) Jongbloed
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling