Arbeidsrechtelijke aspecten van MA

PO/PE Punten 2
Docent mr. D. (Daniël) van Gerven
Prijs € 135,-

Algemene informatie

Opname 25 juni 2024

Bij een fusie of overnametraject spelen veel verschillende vragen en dienen verschillende ‘stakeholders’ gemanaged te worden. Tijdens deze 2 uur durende training gaan we dieper in op de belangrijkste arbeidsrechtelijke aspecten van een fusie of overname traject. Onderwerpen die aan bod komen zijn de rol van de ondernemingsraad (wanneer te betrekken, opstellen van ‘opschortende voorwaarden’ en ‘signing protocollen’), vakbonden en natuurlijk de overgang van het personeel (hoe gaan werknemers over, is er ruimte voor harmonizatie na een fusie en wat te denken van retentie-instrumenten). De training is een verdiepingscursus gericht op juristen en advocaten die zich dagelijks bezighouden met M&A of arbeidsrecht, alsmede op gespecialiseerde HR-professionals.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

mr. D. (Daniël) van Gerven

mr. D. (Daniël) van Gerven

Daniël van Gerven is advocaat en partner bij Ploum te Rotterdam en is tevens wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor is hij meer dan een decennia werkzaam geweest bij de Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in brede zin, met een nadrukkelijke focus op het ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en beloningskwesties.

Daniël is cum laude afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, heeft de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) cum laude afgerond en hij heeft tevens gestudeerd aan de London Business School.

Hij is auteur van diverse juridische bijdragen (waaronder SDU Commentaar Arbeidsrecht) en verzorgt regelmatig juridische trainingen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

2

Procederen in eerste aanleg: aanvang van de procedure

Mr. S.M.A.M. (Steven) Venhuizen

Actualiteiten Asiel- en Vreemdelingenrecht

Mr. M. (Marq) Wijngaarden, Mr. E. (Eva) Bezem

Certificering van aandelen en de flexibele BV

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz

MA documentatie in vogelvlucht

mr. M. (Michiel) Martin
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling