Roladministratie voor juridisch secretaresses en ondersteuners

PO/PE Punten -
Docent L. (Liesbeth) Strang
Prijs € 180,-

Algemene informatie

Opname 7 december 2023

Per 1 februari 2022 is het procesreglement bij de rechtbanken gewijzigd. De laatste aanpassing van het procesreglement bij de gerechtshoven is van 1 juli 2023.

  • Weet u hoe u de reglementen moet toepassen ?
  • wat zijn de termijnen voor uitstel ?
  • wanneer moet dat uitstel worden aangevraagd ?
  • welk formulier moet worden gebruikt ?
  • hoe dient u een processtuk of een procesdossier in ?

Aan het einde van deze 3 uur durende cursus heeft u voldoende kennis van en inzicht in de landelijke procesreglementen en weet u hiermee om te gaan. De doelgroep zijn juridisch secretaresses en ondersteuners. Enige kennis van de roladministratie is een pre. Tijdens deze cursus worden alleen de civiele dagvaardingszaken bij de rechtbank en het gerechtshof behandeld. De kantonprocedure en/of andere (verzoekschrift)procedures worden niet behandeld.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

L. (Liesbeth) Strang

L. (Liesbeth) Strang

Tot 1 januari 2020 was Liesbeth Strang hoofd Procesondersteuning bij Banning Advocaten te ‘s-Hertogenbosch. Liesbeth is sinds 1 februari 1972 verbonden geweest aan Banning Advocaten. Ook heeft zij de deurwaardersopleiding voltooid. Liesbeth is werkzaam als docent Roladministratie.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

Tegenstrijdige belangen bij rechtspersonen en het dividendbesluit bij de BV

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz

Actualiteiten Mededingingsrecht

mr. dr. J. (Joost) Houdijk

Didam-arrest: sluitstuk van een ontwikkeling

Prof. mr. J.M. (Jan-Michiel) Hebly

Perikelen in het Familiebedrijf; het managen van emoties langs ondernemingsrechtelijke-, huwelijksvermogensrechtelijke-, en erfrechtelijke weg

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling