Verdieping Pand en Hypotheek

PO/PE Punten 4
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 329,-

Algemene informatie

Opname 30 mei 2023

Tijdens deze cursus worden diverse voor de praktijk belangrijke onderwerpen op het terrein van pand en hypotheek besproken. Er wordt aandacht besteed aan zowel de vestigingsfase als de uitwinningsfase. Daarbij wordt in het bijzonder ingegaan op de positie van de pand- en hypotheekhouder in relatie tot andere schuldeisers, zowel in als buiten faillissement. Uiteraard worden in dit verband ook de voornaamste uitspraken van de Hoge Raad tegen het licht gehouden en – waar nodig – de relevante opvattingen uit de literatuur. Deze cursus is een verdiepingscursus en vooronderstelt een gedegen basiskennis. 

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4

Procederen in eerste aanleg: aanvang van de procedure

Mr. S.M.A.M. (Steven) Venhuizen

Arbeidsrechtelijke aspecten van MA

mr. D. (Daniël) van Gerven

Actualiteiten Asiel- en Vreemdelingenrecht

Mr. M. (Marq) Wijngaarden, Mr. E. (Eva) Bezem

Certificering van aandelen en de flexibele BV

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling