Wangedrag & ontslag op staande voet

PO/PE Punten 3
Docent mr. D. (Daniël) van Gerven
Prijs € 130,-

Algemene informatie

Opname 19 april 2024

Tijdens deze masterclass gaan we diep in op alles wat juist niet tot de arbeidsovereenkomst zou moeten behoren: wangedrag van werknemers. Van #MeToo tot andere vormen van ontoelaatbaar gedrag. We gaan diep in op het belang van interne regels, de ‘sancties en ordemaatregelen’ en staan uitvoerig stil bij het zwaarste middel: het ontslag op staande voet. We behandelen de eisen en systematiek, gaan diep in op de onverwijldheidseis, hoe onderzoek naar een dringende reden gedaan zou moeten worden en hoe de dringende reden geformuleerd moet worden.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

mr. D. (Daniël) van Gerven

mr. D. (Daniël) van Gerven

Daniël van Gerven is advocaat en partner bij Ploum te Rotterdam en is tevens wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor is hij meer dan een decennia werkzaam geweest bij de Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in brede zin, met een nadrukkelijke focus op het ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en beloningskwesties.

Daniël is cum laude afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, heeft de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) cum laude afgerond en hij heeft tevens gestudeerd aan de London Business School.

Hij is auteur van diverse juridische bijdragen (waaronder SDU Commentaar Arbeidsrecht) en verzorgt regelmatig juridische trainingen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

3

De afwikkeling van verrekenbedingen

Prof. mr. A.H.N. (Fons) Stollenwerck

Actualiteiten Beslag- en Executierecht

Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo

Verdiepingscursus De Legitieme

Prof. mr. A.H.N. (Fons) Stollenwerck

Actualiteiten Arbeidsrecht

Prof. mr. dr. A.R. (Ruben) Houweling, Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling