Aandachtspunten Internationaal Contracteren

Datum Wo 6 sep 2023
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem
Prijs € 349,- € 299,- (Online)
€ 379,- € 329,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 329,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 25 augustus 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 379,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 299,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 25 augustus 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 349,- (excl. btw)

Algemene informatie

Bij “contracteren over de grens”, dient aan veel aspecten aandacht te worden besteed. Zo rijst natuurlijk als eerste de vraag welk recht op de betreffende overeenkomst van toepassing is, maar van evenzo – zo niet groter –  belang, is het antwoord op de vraag welke rechter over een geschil dient te oordelen en of een verkregen vonnis in de betreffende jurisdictie wel uitvoerbaar is. Tijdens de cursus zal de docent – die mede auteur en mede redacteur is geweest van de boeken contracteren in de internationale praktijk (deel I, deel II en deel III) en auteur is geweest van het pre-advies ‘Rome I: verscholen ingewikkeldheden’ – via praktijkcasusposities, de cursisten leiden langs de valkuilen van het internationale contractenrecht.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
6 september 202313:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. Van Wechem is als adviseur contractenrecht eerst verbonden aan de VU en later aan advocatenkantoor Baker & McKenzie in Amsterdam. Tegenwoordig is hij hoogleraar Corporate Legal Counseling aan de Open Universiteit, Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch en zelfstandig adviseur. Ook verzorgt hij in het NJB de kronieken voor het vermogensrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

De vaststellingsovereenkomst

Online

Verjaring, verval en verlies van rechten

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

De overnameovereenkomst

Fysiek + Online

De overnameovereenkomst

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling