Aandeelhoudersgeschillen

“verdiepend, praktijkgericht, actueel”

Datum Di 10 okt 2023
Tijd 13:00 - 17:30u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam)
Docent mr. R. (Remie) Huijs
Prijs € 349,- € 299,- (Online)
€ 379,- € 329,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 329,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 2 oktober 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 379,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 299,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 2 oktober 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 349,- (excl. btw)

Algemene informatie

In deze cursus wordt ingegaan op de wijze waarop aandeelhoudersgeschillen kunnen worden opgelost. Wat is de betekenis van statuten en aandeelhoudersovereenkomsten in een conflict? En wat is de geschikte rechtsingang: geschillenregeling, enquêteprocedure, kort geding of een alternatieve route? Ook wordt aandacht besteed aan de wijze waarop dergelijke geschillen voorkomen kunnen worden. Recente ontwikkelingen op het terrein van wetgeving en rechtspraak worden tevens besproken.

Niveau: verdieping en actualiteiten

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
10 oktober 202313:00 - 17:30 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

mr. R. (Remie) Huijs

mr. R. (Remie) Huijs

Remie Huijs (1968) is advocaat/partner in het M&A/Corporate team van Holla Advocaten. Remie begeleidt fusies, overnames en het aangaan van samenwerkingsverbanden (joint ventures). Daarnaast treedt hij op in geschillen in de samenwerking waarin aandeelhouders, vennoten, bestuurders en/of commissarissen betrokken zijn.
Remie studeerde rechten aan de Universiteit Tilburg. Hij voltooide onder meer de Grotius specialisatieopleidingen Fusies & Overnames en Corporate Litigation. Remie treedt regelmatig op als gastdocent en is lid van de Vereniging Corporate Litigation.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Ondernemingsrecht en Corporate Litigation bij de Ondernemingskamer

Fysiek + Online

Onrechtmatige daad in het ondernemingsrecht

Fysiek + Online

Jaarrekening-analyse voor juristen (vervolg-cursus)

Fysiek + Online
Rated 5 out of 5

Actualiteiten Insolventierecht

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling