Actualiteiten Financiering, Zekerheden en Insolventie

“hoog aangeschreven cursus”

Datum Di 12 nov 2024
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 345,- € 305,- (Online)
€ 375,- € 335,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 335,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 25 oktober 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 375,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 305,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 25 oktober 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 345,- (excl. btw)

Algemene informatie

Tijdens deze cursus wordt ingegaan op de belangrijkste actuele ontwikkelingen op het terrein van Financiering, Zekerheden en Insolventie, waarbij de nadruk ligt op de actuele jurisprudentie die in de zes maanden voorafgaand aan de cursus is gepubliceerd. De actuele jurisprudentie wordt besproken tegen de achtergrond van de relevante wetgeving en eerdere jurisprudentie. Na het volgen van deze cursus bent u weer helemaal bij.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 375,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie. Onbeperkt koffie, thee en frisdrank is inbegrepen.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 345,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
12 november 202413:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Vastgoedrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Certificering van aandelen

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Dividendbeleid bij BV en NV

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Ondernemingsrecht en Corporate Litigation bij de Ondernemingskamer

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling