Actualiteiten Vastgoedrecht

“Verdiepend en praktijkgericht”

– Exclusief bij Iuris Legal –

Datum Vr 27 sep 2024
Tijd 09:15 - 16:30u
PO/PE Punten 6
Locatie Atrium Meeting Centre Amsterdam
Docenten Prof. mr. S.E. (Steven) Bartels, Prof. mr. P.J. (Pernille) van der Plank
Prijs € 499,- € 399,- (Online)
€ 549,- € 449,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 449,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 13 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 549,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 399,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 13 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 499,- (excl. btw)

Algemene informatie

Deze cursus voert u langs de actualiteiten van het privaatrechtelijke vastgoedrecht. De praktische gevolgen van recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak komen uitvoerig aan bod. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn: de gevolgen van de Omgevingswet voor vastgoedtransacties, de totstandkoming van woningkoop door consumenten, afspraken over verduurzaming bij appartementsrechten, beslag en executie, verkrijging en verlies door verjaring, toestemmingsvereisten bij vestiging van zakelijke rechten. Ten aanzien van al deze thema’s zijn er ontwikkelingen die u niet mag missen.

De docenten zullen samendoceren en de onderwerpen integraal behandelen. U krijgt volop ruimte om vragen en casuïstiek voor te leggen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 549,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie. Uitgebreide lunch en hapjes gedurende de dag zijn inbegrepen.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 499,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
27 september 202409:15 - 16:30 uur

Docenten

Prof. mr. S.E. (Steven) Bartels

Prof. mr. S.E. (Steven) Bartels

Steven Bartels is hoogleraar Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gespecialiseerd in het goederenrecht, faillissementsrecht en onroerend goed. Hij is tevens rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Gelderland en lid van de Asser adviesraad.

Prof. mr. P.J. (Pernille) van der Plank

Prof. mr. P.J. (Pernille) van der Plank

Pernille van der Plank is hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder Goederenrecht en Duurzaamheid aan de Open Universiteit. Haar onderzoek richt zich op vastgoedrechtelijke vraagstukken bij de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Zij promoveerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een proefschrift over natrekking door onroerende zaken. Zij is tevens als adviseur Real Estate verbonden aan Houthoff.

Pernille studeerde Notarieel Recht en Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

6
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Financiering, Zekerheden en Insolventie

Online
Vroegboekkorting

Arbeidsrechtelijke aspecten van M&A

Online
Vroegboekkorting

Insolventie en Huur

Fysiek + Online
Rated 5,0 out of 5
Vroegboekkorting

Actualiteiten Mededingingsrecht

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling