Arbeidsrechtelijke aspecten van M&A

“Exclusief bij Iuris Legal”

Datum Di 25 jun 2024
Tijd 12:00 - 14:00u
PO/PE Punten 2
Locatie Online
Docent mr. D. (Daniël) van Gerven
Prijs € 180,- € 155,-

Online deelname: de cursus bedraagt € 155,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 13 juni 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 180,- (excl. btw)

Algemene informatie

Bij een fusie of overnametraject spelen veel verschillende vragen en dienen verschillende ‘stakeholders’ gemanaged te worden. Tijdens deze 2 uur durende training gaan we dieper in op de belangrijkste arbeidsrechtelijke aspecten van een fusie of overname traject. Onderwerpen die aan bod komen zijn de rol van de ondernemingsraad (wanneer te betrekken, opstellen van ‘opschortende voorwaarden’ en ‘signing protocollen’), vakbonden en natuurlijk de overgang van het personeel (hoe gaan werknemers over, is er ruimte voor harmonizatie na een fusie en wat te denken van retentie-instrumenten). De training is een verdiepingscursus gericht op juristen en advocaten die zich dagelijks bezighouden met M&A of arbeidsrecht, alsmede op gespecialiseerde HR-professionals.

Programma

DatumTijd
25 juni 202412:00 - 14:00 uur

Docenten

mr. D. (Daniël) van Gerven

mr. D. (Daniël) van Gerven

Daniël van Gerven is advocaat en partner bij Ploum te Rotterdam en is tevens wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor is hij meer dan een decennia werkzaam geweest bij de Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in brede zin, met een nadrukkelijke focus op het ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en beloningskwesties.

Daniël is cum laude afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, heeft de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) cum laude afgerond en hij heeft tevens gestudeerd aan de London Business School.

Hij is auteur van diverse juridische bijdragen (waaronder SDU Commentaar Arbeidsrecht) en verzorgt regelmatig juridische trainingen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

2
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Arbeidsrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Statuten, stemovereenkomsten en aandeelhoudersovereenkomsten

Fysiek + Online
Rated 5,0 out of 5
Vroegboekkorting

Actualiteiten Mededingingsrecht

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling