Certificering van aandelen

“verdiepend en praktijkgericht”

Datum Wo 25 sep 2024
Tijd 14:00 - 17:15u
PO/PE Punten 3
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam)
Docent mr. M. (Martijn) van Steensel
Prijs € 250,- € 225,- (Online)
€ 280,- € 255,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 255,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 11 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 280,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 225,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 11 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 250,- (excl. btw)

Algemene informatie

In deze cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de rechtsfiguur van “certificering”. Daarbij wordt allereerst ingegaan op de aard van deze flexibele en veelzijdige rechtsfiguur zelf en de redenen voor het gebruik ervan. Vervolgens wordt diep ingegaan op de vormgeving van de certificeringsstructuur en de uitdagingen die daarbij komen kijken vanuit (onder meer) rechtspersonenrechtelijk perspectief. Uiteraard wordt certificering ook uitgebreid afgezet tegen de bekende alternatieven voor certificering, waaronder stemrechtloze aandelen. Tijdens deze praktijkgerichte cursus krijgt u volop de ruimte om vragen te stellen en casuïstiek voor te leggen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 280,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 250,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
25 september 202414:00 - 17:15 uur

Cursustijd is inclusief 15 minuten pauze.

Docenten

mr. M. (Martijn) van Steensel

mr. M. (Martijn) van Steensel

Martijn heeft meer dan een decennia als kandidaat-notaris gewerkt bij Loyens & Loeff te Rotterdam. Sinds 2019 is hij als partner werkzaam bij Van Benthem & Keulen in het Notariaat. Martijn heeft een bijzondere interesse voor de stichting in al haar verschijningsvormen. Hierdoor bestaat een belangrijk deel van zijn praktijk uit advisering omtrent en vormgeving van stichtingen, in het bijzonder in het kader van certificering van familievermogen.

Daarnaast is hij docent bij de Stichting Beroepsopleiding Notariaat (SBN).

Martijn volgde de opleidingen Nederlands Recht, Notarieel en Fiscaal Recht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

3
Online
Vroegboekkorting

Compliance en Audit

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Concernfinanciering, parallel debt, hoofdelijkheid, borgtocht, subrogatie, 403-verklaring

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Jaarrekening-analyse voor juristen (opstap-cursus)

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Masterclass ‘Rondom de Legitieme’

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling