Concernfinanciering, parallel debt, hoofdelijkheid, borgtocht, subrogatie, 403-verklaring

“Exclusief bij Iuris Legal”

Datum Wo 2 okt 2024
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre Amsterdam
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 369,- € 329,- (Online)
€ 399,- € 359,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 359,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 17 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 399,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 329,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 17 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 369,- (excl. btw)

Algemene informatie

Tijdens deze cursus worden diverse voor de praktijk relevante onderwerpen besproken die betrekking hebben op de financiering van vennootschappen die tot een groep behoren (concernfinanciering). Daarbij wordt onder meer ingegaan op diverse wijzen waarop een concernfinanciering kan worden vormgegeven, de betekenis in dit verband van de parallel debt, diverse kwesties die verband houden met hoofdelijkheid, borgtocht, subrogatie, interne draagplicht en regres, en de 403-verklaring. De nadruk ligt op de wettelijke regeling en de relevante jurisprudentie van de Hoge Raad.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 399,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 369,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
2 oktober 202413:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Online
Vroegboekkorting

Nieuwe Europese anti-witwaswetgeving

Online
Vroegboekkorting

Wwft kantoorbeleid

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Ondernemingsrecht en Corporate Litigation bij de Ondernemingskamer

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Burenrechtelijke grensgeschillen en verjaring

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling