De Koopovereenkomst

“verdiepend, praktijkgericht, actueel”

Datum Di 8 okt 2024
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre Amsterdam
Docent mr. R. (Remie) Huijs
Prijs € 349,- € 299,- (Online)
€ 379,- € 335,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 335,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 24 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 379,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 299,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 24 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 349,- (excl. btw)

Algemene informatie

Bedrijfsoverdrachten wordt in de regel gestructureerd via een koopovereenkomst, ook al spreekt men over fusies en overnames. Wat staat er nu precies in zo’n koopovereenkomst (SPA) en wat zijn de specifieke onderwerpen en discussies die bij iedere overname aan de orde komen? In deze cursus wordt de koopovereenkomst van aandelen uitvoerig besproken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere overeenkomsten die tegelijk met de koopovereenkomst worden gesloten, waarvan de aandeelhoudersovereenkomst een hele belangrijke is. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich op het terrein van M&A (verder) wil bekwamen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
8 oktober 202413:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

mr. R. (Remie) Huijs

mr. R. (Remie) Huijs

Remie Huijs is advocaat sinds 1993. Hij is als partner (M&A/Corporate) verbonden aan Holla Advocaten (Legal & Tax). Remie begeleidt fusies, overnames en het aangaan van samenwerkingsverbanden (joint ventures). Daarnaast treedt hij op in geschillen in de samenwerking waarin aandeelhouders, vennoten, bestuurders en/of commissarissen betrokken zijn.
Remie studeerde rechten aan de Universiteit Tilburg. Hij voltooide onder meer de Grotius specialisatieopleidingen Fusies & Overnames en Corporate Litigation. Remie treedt regelmatig op als gastdocent en is lid van de Vereniging Corporate Litigation. Verder is hij als redacteur verbonden aan het tijdschrift ARO.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Online
Vroegboekkorting

Wwft kantoorbeleid

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Bestuurders- en concernaansprakelijkheid

Online
Vroegboekkorting

M&A en Privacy

Online
Vroegboekkorting

Wwft en de UBO-registers

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling