De vaststellingsovereenkomst

Datum Ma 8 apr 2024
Tijd 13:00 - 17:30u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam)
Docent Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem
Prijs € 349,- (Online) Excl. BTW
€ 379,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

De vaststellingsovereenkomst is een instrument waarmee partijen vaak beogen een einde aan hun geschil te maken, wat opvalt echter is dat er duizenden procedures over worden gevoerd. Wat gaat daar mis? Dat is de inzet van de lezing ‘De vaststellingsovereenkomst’ waarin de meeste in and outs de revue zullen passeren en waarbij concrete handvatten worden geboden die door de cursisten in de praktijk kunnen worden toegepast, waaronder een verfrissend inzicht op de aanpak van finale kwijtingsclausules.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
8 april 202413:00 - 17:30 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. Van Wechem is als adviseur contractenrecht eerst verbonden aan de VU en later aan advocatenkantoor Baker & McKenzie in Amsterdam. Tegenwoordig is hij hoogleraar Corporate Legal Counseling aan de Open Universiteit, Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch en zelfstandig adviseur. Ook verzorgt hij in het NJB de kronieken voor het vermogensrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Waardebepaling onderneming in het familierecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Masterclass ‘Rondom de Legitieme’

Online
Vroegboekkorting

Luchtvaartclaims: passagiers en bagage

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Dividendbeleid bij BV en NV

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling