Gewijzigde wetgeving huurrecht woonruimte

“U wordt in 4 uur volledig op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen”

Datum Vr 20 sep 2024
Tijd 13:00 - 17:30u
PO/PE Punten 4
Locatie Online
Docent mr. E. (Elout) Korevaar
Prijs € 329,- € 290,-

Online deelname: de cursus bedraagt € 290,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 6 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 329,- (excl. btw)

Algemene informatie

Welke invloed hebben de wetten vaste huurcontracten, goed verhuurderschap, maximering huurprijsverhoging geliberaliseerde woonruimte, betaalbare huur en huurbescherming weeskinderen op de (ver)huur van woonruimte? Tijdens deze cursus bespreekt Elout Korevaar, advocaat te Eindhoven en docent aan de Universiteit Leiden de nieuwste wetgeving en de invloed op de mogelijkheden van (ver)huur van woonruimte. Ondanks zijn demissionaire status heeft de toenmalig Minister van Volkshuisvesting talloze wetten laten vaststellen door de Kamers, waardoor het huurrecht niet meer is wat het voorheen leek te zijn. Actuele kennis van het recht is belangrijker dan ooit. Tijdens de cursus bespreekt Elout Korevaar de wijzigingen, inclusief overgangsrecht en de gevolgen van het nieuwe woningwaarderingsstelsel (WWS) van zelfstandige woonruimten. Na de cursus heeft u een noodzakelijke update van uw kennis betreffende woonruimte gekregen die u direct kunt toepassen in uw praktijk.

Programma

DatumTijd
20 september 202413:00 - 17:30 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

mr. E. (Elout) Korevaar

mr. E. (Elout) Korevaar

Elout Korevaar is advocaat vastgoedrecht en docent huurrecht aan de Universiteit Leiden. Elout is lid van de vereniging van huurrechtadvocaten en de juristenvereniging appartementsrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Online
Vroegboekkorting

Ontslag van de statutair bestuurder

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht

Online
Vroegboekkorting

Insolventie en Huur

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Goederen- en zekerhedenrecht

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling