Luchtvaartclaims: passagiers en bagage

Datum Do 21 sep 2023
Tijd 12:00 - 14:10u
PO/PE Punten 2
Locatie Online
Docent mr. F.M. (Frank) Oudolf
Prijs € 180,- € 155,-

Online deelname: de cursus bedraagt € 155,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 11 september 2023. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 180,- (excl. btw)

Algemene informatie

In deze cursus komen de regimes voor luchtvaartclaims aan de orde, onder het Verdrag van Montreal en de EU-Verordeningen, met de jurisprudentie van het Hof van Justitie van de Europese Unie en de Nederlandse rechtspraak. De rechten en plichten van passagiers worden behandeld, evenals diverse soorten schade: annulering, instapweigering, vertraging, zaakschade en personenschade. Er wordt ruime aandacht besteed aan het materiële én het formele recht. De cursus is wetenschappelijk van aard, maar er zijn ook volop tips voor de praktijk. Als onderdeel van de cursus ontvangt u een uitgebreide jurisprudentielijst.

Programma

DatumTijd
21 september 202312:00 - 14:10 uur

Docenten

mr. F.M. (Frank) Oudolf

mr. F.M. (Frank) Oudolf

Frank Marcus Oudolf is advocaat (sinds 1977) in Amsterdam en gespecialiseerd in personenschade en vervoerrecht. Hij heeft een ruime ervaring in het civiele procesrecht, in het bijzonder wat betreft vorderingen tot schadevergoeding.

Oudolf is lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA) en van de Nederlandse Vereniging van Vervoerrechtadvocaten.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

2
Fysiek + Online

Huurrecht Update (woon- en bedrijfsruimte): recente ontwikkelingen

Online

Verval, verjaring en verlies van rechten

Fysiek + Online

Actualiteiten Aanbestedingsrecht

Online
Vroegboekkorting

WWFT en het UBO-register

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling