M&A en Privacy

Datum Di 16 apr 2024
Tijd 10:00 - 12:00u
PO/PE Punten 2
Locatie Online
Docent Mr. F.C. (Friederike) van der Jagt
Prijs € 185,- Excl. BTW

Algemene informatie

Binnen de ondernemingsrechtpraktijk kunt u niet om de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heen. Of het nu gaat om een overname of om het afhandelen van een faillissement; privacyaspecten spelen steeds een rol.

Kunt u arbeidsovereenkomsten opnemen in de dataroom? Aan welke warranties moet u denken? Mag een curator de klantenbestanden van een failliete vennootschap doorverkopen of de e-mailbox van bestuurders van een failliete vennootschap bekijken? En wat zijn de risico‚Äôs wanneer de AVG geschonden wordt?

De docent gaat na een korte inleiding in op deze en andere vragen en geeft u praktische handvatten voor de omgang met persoonsgegevens in de ondernemingsrechtpraktijk. Uiteraard is er ook ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Kennis of ervaring op het gebied van de AVG is niet vereist voor deze cursus.

Programma

DatumTijd
16 april 202410:00 - 12:00 uur

Docenten

Mr. F.C. (Friederike) van der Jagt

Mr. F.C. (Friederike) van der Jagt

Friederike van der Jagt is advocaat bij Hunter Legal te Amsterdam. Zij werkte eerder als privacyrechtadvocaat bij de advocatenkantoren Van Doorne en Stibbe en in het bedrijfsleven als Senior Legal Counsel Privacy bij een internationaal beveiligingssoftwarebedrijf. Friederike publiceert en spreekt geregeld over privacygerelateerde onderwerpen, is een van de redacteurs van het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens en auteur van de Kluwer Themapagina AVG. Verder is zij voorzitter van de Stichting Take Back Your Privacy, bestuurslid van de Nederlandse Juristen-Vereniging en plaatsvervangend lid van het Hof van Discipline. Daarnaast is zij hoofddocent van de Grotius specialisatieopleiding Privacyrecht en docent privacy bij de Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. Voorts is zij arbiter bij de Stichting Geschillenoplossing Automatisering en fellow bij het Onderzoekscentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

2
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Jaarrekening-analyse voor juristen (vervolg-cursus)

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Bestuurders- en concernaansprakelijkheid

Online
Vroegboekkorting

M&A en Privacy

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Ondernemingsrecht en Corporate Litigation bij de Ondernemingskamer

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling