Wwft kantoorbeleid

“Zorg dat uw kantoorbeleid voldoet aan de eisen van de Wwft”

Datum Di 17 sep 2024
Tijd 15:30 - 17:30u
PO/PE Punten 2
Locatie Online
Docent Prof. mr. dr. B. (Birgit) Snijder-Kuipers
Prijs € 180,- € 159,-

Online deelname: de cursus bedraagt € 159,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 3 september 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 180,- (excl. btw)

Algemene informatie

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (de Wwft) bepaalt dat hierover kantoorbeleid moet worden opgesteld. Waarmee moet u rekening houden?

In deze cursus leert u Wwft kantoorbeleid op te stellen (of aan te passen) met aandacht voor de verwerking van de (inter)nationale risk assessments en met aandacht voor uw kantoor. Het een en ander wordt vanuit een praktische invalshoek benaderd en voorzien van concrete voorbeelden voor uw praktijk. Er is ruime gelegenheid vragen te stellen.

Doelgroep: Advocaten, (toegevoegd en kandidaat-)notarissen, belastingadviseurs, accountants, gerechtsdeurwaarders, banken en andere Wwft-instellingen.

Als onderdeel van de cursus ontvangt u WWFT-documentatie die u in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken, waaronder een UBO verklaring, een pseudo-UBO verklaring, een PEP verklaring, en een WWFT stappenplan (in het Nederlands en Engels).

Programma

DatumTijd
17 september 202415:30 - 17:30 uur

Docenten

Prof. mr. dr. B. (Birgit) Snijder-Kuipers

Prof. mr. dr. B. (Birgit) Snijder-Kuipers

Birgit Snijder-Kuipers is kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek. Daarnaast is zij o.a. Hoogleraar Corporate Compliance & Anti-Money Laundering aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij publiceert regelmatig over de WWFT.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

2
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Bestuurders- en concernaansprakelijkheid

Fysiek + Online
Rated 5,0 out of 5

Roladministratie voor juridisch secretaresses en ondersteuners

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Certificering van aandelen

Online
Vroegboekkorting

Meldplicht datalekken in de praktijk: tips & tricks

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling