Actualiteiten Arbeidsrecht & Arbeidsprocesrecht

Datum Do 29 sep 2022
Tijd 10:00 - 17:15u
PO/PE Punten 6
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot
Prijs € 455,- (Online) Excl. BTW
€ 499,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

Voor een compleet overzicht van de ontwikkelingen in het arbeidsrecht, is het nodig ook kennis te hebben van de ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsprocesrecht. Kan de werknemer bijvoorbeeld na een zijns inziens onterecht ontslag op staande voet bij de kantonrechter alleen vernietiging van de opzegging verzoeken, maar in hoger beroep in plaats daarvan toekenning van een transitievergoeding en een billijke vergoeding? Moet de werkgever bij een aangevochten ontslag op staande voet ook binnen twee maanden aanspraak maken op de gefixeerde schadevergoeding? In vrijwel elke arbeidsrechtelijke uitspraak spelen zowel materieelrechtelijke als procedurele kwesties. In deze cursus worden zowel de ontwikkelingen op het gebied van het materiele arbeidsrecht (waaronder de per 1 augustus 2022 in te voeren wetswijzigingen) als die op het gebied van het arbeidsprocesrecht behandeld. De docent, hoogleraar arbeidsrecht aan de universiteit Leiden en raadsheer bij het gerechtshof Amsterdam, heeft bij uitstek de ervaring dat op inzichtelijke wijze te doen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 499,- excl. BTW bij fysieke deelname op locatie. Lunch en snacks zijn inbegrepen.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 455,- excl. BTW.

Programma

DatumTijd
29 september 202210:00 - 17:15 uur

Docenten

Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot

Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot

Prof. Boot is hoogleraar aan de universiteit Leiden (sedert 2011) en raadsheer bij het gerechtshof Amsterdam (sedert 2015). Daarvoor is hij advocaat geweest van 1994 tot 2009 en kantonrechter van 2009 tot 2015. Thans is hij hoofdredacteur van het tijdschrift ArbeidsRecht, samensteller van de SDU Wettenverzameling Arbeidsrecht en docent van diverse PAO-cursussen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

6
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Arbeidsrecht

Online
Vroegboekkorting

Ontslag van de statutair bestuurder

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Bestuurders- en concernaansprakelijkheid

Online

Wangedrag & ontslag op staande voet

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling