Actualiteiten financiering, zekerheden en insolventie

Datum Wo 15 jun 2022
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Mr. dr. A. (Sander) Steneker 
Prijs € 299,- (Online) Excl. BTW
€ 329,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

Cursusbeschrijving

Tijdens de cursus wordt de recente jurisprudentie op het gebied van financiering, zekerheden en insolventie diepgaand en interactief behandeld en worden de gevolgen van uitspraken voor de praktijk besproken. Dit jurisprudentiecollege wordt afgewisseld met enkele praktijkcasussen die de deelnemers in onderling overleg bestuderen en die daarna plenair worden doorgesproken.

U heeft tijdens de cursus voldoende ruimte om uw vragen te stellen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 329,- excl. BTW bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 299,- excl. BTW.

Programma

DatumTijd
15 juni 202213:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Mr. dr. A. (Sander) Steneker 

Mr. dr. A. (Sander) Steneker 

Sander Steneker is universitair hoofddocent burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij schreef onder andere de Asser over beslag en executie en de monografie BW over pandrecht. Verder schrijft hij regelmatig adviezen en legal opinions voor onder andere advocaten, notarissen, banken en curatoren (over o.a. goederenrecht, financiering en zekerheden, insolventierecht, beslag- en executierecht en onroerendezakenrecht), en is hij NAI-arbiter.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Fysiek + Online

Perikelen in het Familiebedrijf; het managen van emoties langs ondernemingsrechtelijke-, huwelijksvermogensrechtelijke-, en erfrechtelijke weg

Fysiek + Online

Actualiteiten Financiering, Zekerheden en Insolventie

Online

Aansprakelijkheid van Toezichthouders bij vennootschappen, verenigingen en stichtingen 

Fysiek + Online

Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling