Arbeidsrechtelijke aspecten van M&A

“verdiepend en praktijkgericht”

Datum Do 11 mei 2023
Tijd 12:00 - 14:10u
PO/PE Punten 2
Locatie Online
Docent mr. D. (Daniël) van Gerven
Prijs € 180,- Excl. BTW

Algemene informatie

Bij een fusie of overnametraject spelen veel verschillende vragen en dienen verschillende ‘stakeholders’ gemanaged te worden. Tijdens deze 2 uur durende training gaan we dieper in op de belangrijkste arbeidsrechtelijke aspecten van een fusie of overname traject. Onderwerpen die aan bod komen zijn de rol van de ondernemingsraad (wanneer te betrekken, opstellen van ‘opschortende voorwaarden’ en ‘signing protocollen’), vakbonden en natuurlijk de overgang van het personeel (hoe gaan werknemers over, is er ruimte voor harmonizatie na een fusie en wat te denken van retentie-instrumenten). De training is een verdiepingscursus gericht op juristen en advocaten die zich dagelijks bezighouden met M&A of arbeidsrecht, alsmede op gespecialiseerde HR-professionals.

Programma

DatumTijd
11 mei 202312:00 - 14:10 uur

Docenten

mr. D. (Daniël) van Gerven

mr. D. (Daniël) van Gerven

Daniël van Gerven is advocaat en partner bij Ploum te Rotterdam en is tevens wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor is hij meer dan een decennia werkzaam geweest bij de Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in brede zin, met een nadrukkelijke focus op het ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en beloningskwesties.

Daniël is cum laude afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, heeft de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) cum laude afgerond en hij heeft tevens gestudeerd aan de London Business School.

Hij is auteur van diverse juridische bijdragen (waaronder SDU Commentaar Arbeidsrecht) en verzorgt regelmatig juridische trainingen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

2
Fysiek + Online

Ontwikkelingen in het Arbeidsrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Bestuurders- en concernaansprakelijkheid

Fysiek + Online

Actualiteiten Arbeidsrecht & Arbeidsprocesrecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

De vaststellingsovereenkomst

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling