Wanprestatie (tekortschieten, verzuim en schadevergoeding)

Datum Wo 6 nov 2024
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam)
Docent Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem
Prijs € 349,- € 299,- (Online)
€ 379,- € 335,- (Fysiek)

Fysieke deelname: de cursus bedraagt € 335,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 23 oktober 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 379,- (excl. btw)Online deelname: de cursus bedraagt € 299,- (excl. btw) bij uw aanmelding vóór 23 oktober 2024. Vanaf deze datum bedraagt de cursus € 349,- (excl. btw)

Algemene informatie

Het thema tekortschieten verzuim en wanprestatie centreert zich in het BW rond een aantal wetsartikelen. Wat opvalt is dat in het kader van die wetsartikelen een zeer groot aantal Hoge Raad arresten is gewezen om deze artikelen te verduidelijken en in context te plaatsen.

Tijdens deze cursus wordt het wettelijke systeem vanuit een praktische invalshoek belicht en verduidelijkt. Na afloop kan de cursist deze systematiek op ieder willekeurig contract toepassen.

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 379,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
6 november 202413:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem

Prof. Van Wechem is als adviseur contractenrecht eerst verbonden aan de VU en later aan advocatenkantoor Baker & McKenzie in Amsterdam. Tegenwoordig is hij hoogleraar Corporate Legal Counseling aan de Open Universiteit, Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch en zelfstandig adviseur. Ook verzorgt hij in het NJB de kronieken voor het vermogensrecht.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

4
Online
Vroegboekkorting

Luchtvaartclaims: passagiers en bagage

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

De Koopovereenkomst

Fysiek + Online

Actualiteiten Vastgoedrecht

Fysiek + Online

Actualiteiten Ondernemingsrecht en Corporate Litigation bij de Ondernemingskamer

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling