Actualiteiten Arbeidsrecht

PO/PE Punten 6
Docent Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot
Prijs € 375,-

Algemene informatie

Opname 14 maart 2023

Onder de bezielende leiding van Gerrard Boot en Daniël van Gerven wordt u in één dag helemaal bijgepraat over de meest belangwekkende ontwikkelingen op het terrein van het arbeidsrecht van het afgelopen jaar.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot

Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot

Prof. Boot is hoogleraar aan de universiteit Leiden (sedert 2011) en raadsheer bij het gerechtshof Amsterdam (sedert 2015). Daarvoor is hij advocaat geweest van 1994 tot 2009 en kantonrechter van 2009 tot 2015. Thans is hij hoofdredacteur van het tijdschrift ArbeidsRecht, samensteller van de SDU Wettenverzameling Arbeidsrecht en docent van diverse PAO-cursussen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

6
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Internationaal Familierecht

Online
Vroegboekkorting

Zakelijk Engels voor juristen

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Zakelijke Rechten

Online
Vroegboekkorting

Luchtvaartclaims: passagiers en bagage

Op de hoogte blijven van onze cursussen en het laatste nieuws?

© Copyright 2023 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling