Afstamming en Gezag (nationaal & internationaal)

PO/PE Punten 6
Docent Prof. mr. dr. I. (Ian) Sumner
Prijs € 360,-

Algemene informatie

Opname 3 juni 2024

Tijdens deze cursus krijgt de cursist op systematische wijze een overzicht van alle belangrijke onderdelen van het afstamming en gezagsrecht, inclusief de laatste jurisprudentie op deze onderwerpen. Enkele vragen die tijdens de cursus behandeld zullen worden zijn: kan een erkenning niet worden ontkend? In welke situaties kan iemand vervangende toestemming voor erkenning verzoeken? Wanneer verkrijgt de erkenner geen ouderlijk gezag van rechtswege? U krijgt antwoord op al deze en vele andere vragen.

De cursus wordt gegeven zowel vanuit het nationale perspectief, als vanuit het internationale (namelijk de IPR regels die van toepassing zijn op deze onderwerpen). Aan het einde van de cursus heeft u een compleet up-to-date overzicht van deze onderwerpen.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

Prof. mr. dr. I. (Ian) Sumner

Prof. mr. dr. I. (Ian) Sumner

Ian Sumner is hoogleraar familierecht en internationaal privaatrecht aan de Tilburg University en daarnaast rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Overijssel. Verder is hij juridisch consultant.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

6

M&A documentatie in vogelvlucht

mr. M. (Michiel) Martin

Turboliquidaties anno 2024

mr. S. (Samantha) Renssen

Insolventie en Huur

mr. B.J. (Bruno) Tideman

Actualiteiten Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)

mr. dr. G. (Govert) Kerpestein, Prof. mr. A.W. (Ton) Jongbloed
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling